top of page

Acerca de

Radio show microphones

Media

Här hittar du länkar tidningar, poddar, förläsningar vi varit med i
Klimakteriepodden

När Åsa Melin själv hamnade i klimakteriet började hon undra varför det fanns så lite information om kvinnors hälsa i övergångsåldern. Hon startade en podd och resten är historia. Idag är Klimakteriepodden en av de mest lyssnade på i landet. VI har haft förmånen att få vara med flera gånger 7 närmare bestämt.

Sköldkörtelförbundet

Sköldkörtelförbundet är Sveriges största organisation för personer med sköldkörtelsjukdom. De arbetar för bästa möjliga hälsa hos en halv miljon sköldkörtelpatienter samt för att alla ska ha rätt till en individanpassad vård, i enlighet med Sveriges Patientlag (2014:821). Sköldkörtelförbundet verkar för förbättrad diagnostik, vård och behandling av sköldkörtelsjukdomar. De sprider kunskap, gör undersökningar, tar fram Sifo-rapporter, skriver pressmeddelandendebattartiklar, anordnar föreläsningar och den årligen återkommande Sköldkörteldagen för att uppmärksamma Internationella sköldkörteldagen. Sköldkörtelföreningen har funnits sedan 1993 och blev 2017 Sköldkörtelförbundet. 

två liveföreläsningar kring diagnoserna hypotyreos och hypertyreos. Länkar till dessa hittar du nedan samt en kort presentation av kliniken när vi var ganska nystartade. Snart är det dags igen den 9 mars har vi en ny liveföreläsning där Cecilia Tibell och Maria Karlsson från Stockholm Nutrition svarar på frågor som medlemmar i förbundet skickat in. 

 

Funktionsmedicin för individanpassad vård vid hypotyreos

Fortfarande symtom efter hypertyreos? - Behandling och livsstil med funktionsmedicin

Livsstilen-som-verktyg-vid-skoldkortelsjukdom

Tidningen Kurera och Octean

Tidningen Kurera skriver om friskvård och naturlig hälsa. Hälsocoach och näringsmedicinare Anette Berglind svarar på frågor om Havtorn och Kiselgel. Anette har även gjort ett inlägg för Ocetan. Se länkar nedan:

Både och istället för antingen eller

Föreningen för Integrativ Medicin och Hälsa startade 2021 en podd vi hade förmånen att få vara med i ett tidigt sked i 2 delar. Leena K Nygren intervjuade Cecilia Tibell. Sedan dess har ett otal intressanta inslag dykt upp. Lyssna gärna på Jörgen Herlofson, Ralf Sundberg, Jan Aronsson, Nora Bateson med flera. Med stort engagemang och passion för Leena intressant diskussioner med deltagarna. 

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It's easy.

Tidningen MåBra

Tel. +46 70 767 75 73

Integrativa Kliniken AB

Odengatan 69 våning 6 
113 22 Stockhom 

Tel. +46 70 767 75 73

Integrativa Kliniken AB

Odengatan 69 våning 6 
113 22 Stockhom 

customcolor_logo_customcolor_background.png
bottom of page