top of page

Höstnyheter, ny öppnar vi en systerklinik i Laholm och mycket mer.Under sommarens lediga veckor har vi börjat med förberedelserna och nu har vi glädjen att meddela att from första augusti slår vi upp portarna i Ängsgårdens Naturmedicinska gamla lokaler.

Ängsgården har under dryga 15 år drivits av specialistsjuksköterskan, ört- och näringsmedicinska terapeuten Ewa Henriksson. Ewa har lång erfarenhet av såväl traditionell sjukvård som näringsmedicin. Hon har bl.a undervisat på på sjuksköterskehögskolan i Halmstad. Vi har nu gått samman och Ewa kommer att arbeta hos oss på halvtid i Laholm. Öppettiderna kommer att variera efter behov.

Från och med 1 september hoppas vi också kunna glädja er med ytterligare ett tillskott i Laholm. Mer om det kommer senare.

Vi är nu i full fart att planera för öppningshelg i slutet av augusti.


Vi tänkte också passa på att presentera Ewa Henriksson som med sina 30 år som sjuksköterska har lång och gedigen erfarenhet. Hon är också utbildad inom närings- och örtmedicin har under mer än 15 år flera år arbetat integrativt och holitiskt med människan i centrum. Ewa har en specialistkompetens inom psykiatri och har under många år arbetat med psyke och soma som specialintresse. Efter att nu ha samarbetat i 1,5 år har vi lyckats övertala henne att komma till oss. Vi hälsar Ewa varmt välkommen. Ewa kommer att ansvara för verksamheten i Laholm.


Mer nyheter

Även i Stockholm händer det saker. Vi har nya hyresgäster på gång och har dessutom glädjen att hälsa Nina Odelius välkommen. Nina har många strängar på sin lyra och har genomlivet arbetat som både inredare och fastighetsmäklare och ekonom. De senaste åren har hon dock fokuserat på kropp och själ. Nina är:

  • Legitimerad socionom

  • Legitimerad hälso- och sjukvårdskurator

  • Stressterapeut och avspänningspedagog

  • Utbildad coach inom ekonomi och livsstilsfrågor

  • Steg 1-utbildad terapeut i KBT

  • Utbildad inom allmän palliativ vård

Hon har en pågående utbildning inom schematerapi. Nina arbetar utifrån konceptet hela människan med specialistområde inom stress, relationer och livsstilsproblematik. Hon har erfarenhet från stressrehab, ME-sjuka och svårt sjuka såväl som unga vuxna och olika former av relationsproblematik. Senaste halvåret har Nina arbetat hos vår samarbetspartner Integrativ Hälsa och före det ett antal år på Bragéekliniken.

Nina blir ett välkommet tillskott till vår klinik på Odenplan!


Från och med 1 augusti har vi nya priser.


Håll utkik efter flera nyheter!
554 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Tel. +46 70 767 75 73

Integrativa Kliniken AB

Odengatan 69 våning 6 
113 22 Stockhom 

Tel. +46 70 767 75 73

Integrativa Kliniken AB

Odengatan 69 våning 6 
113 22 Stockhom 

customcolor_logo_customcolor_background.png
bottom of page