top of page

Nu tar vi avstamp för en bra sommar och höst.Full fart hos oss denna fredag. Just idag hälsar vi Mathias Singh välkommen nu har han börjat och från och med tisdag den 7 juni kommer han att husera hos oss på tisdagar och torsdagar. Vill du ha hjälp att komma igång med din behandling, behöver du stöd och hjälp m värk i kroppen, ödem, ömma muskler? Matthias är utbildad medicinsk massage terapeut, PT, gruppinstruktör och kostrådgivare. Vi har nu också öppnat möjligheten att komma och mäta dig på vår InBody 770. Boka en tid för mätning, vill du ha genomgång av dina resultat kan du boka lite längre tid.

Du hittar tider till Mathias på vår bokningsida: https://www.integrativakliniken.se/boka-tid


Dessutom kan du nu följa en kontinuerlig blodsockerkurva 7-10 dagar. Vi erbjuder CGM mätning till dig, du får en pappersrapport hur dina blodsocker legat över tid. För en kostdagbok och få ökad förståelse för hur du reagerar på den maten du äter.


Vi har också inlett ett samarbete med Holo (https://holo.health/about) som erbjuder en lösning där du kan få din behandlingsplan i mobilen. Vi kan sedan följa din resa live och tillsammans med dig följa dina resultat. Kräver att du känner dig bekväm med engelska men är ett bra verktyg att ha med sig i fickan.


Sist men inte minst så jobbar vi på att bli fler. VI letar nu aktivt efter specialistläkare först ut gynekolog och kardiolog. Om du känner någon med intresse för integrativ medicin tipsa gärna om oss. #holohealthsystem #mathiassingh #specialistläkare #paramedicin #integrativmedicin #lifestylemedicine166 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios


Tel. +46 70 767 75 73

Integrativa Kliniken AB

Odengatan 69 våning 6 
113 22 Stockhom 

Tel. +46 70 767 75 73

Integrativa Kliniken AB

Odengatan 69 våning 6 
113 22 Stockhom 

customcolor_logo_customcolor_background.png
bottom of page